Ψυχολογική αστρολογία


Η ψυχολογική αστρολογία είναι ένας κλάδος της αστρολογίας με εξαιρετικό ενδιαφέρον και βάθος, που προσεγγίζει το προσωπικό ωροσκόπιο στη ψυχολογική του διάσταση. Η μελέτη αυτή μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε τα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα αλλά και χαρίσματα του ανθρώπου, όπως επίσης και τα τραύματα που βίωσε στη παιδική ηλικία, τα οποία καθορίζουν σε τεράστιο βαθμό τη συμπεριφορά του, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τις ασθένειες, και φυσικά τις σχέσεις του.

Το προσωπικό ωροσκόπιο είναι ένας ανεξάντλητος θησαυρός γνώσης της ανθρώπινης ιδιοσυστασίας. Οι πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει ένας εκπαιδευμένος αστρολόγος ψυχολογικής αστρολογίας από έναν αστρολογικό χάρτη, μπορούν να μας δείξουν πράγματα για τα βιώματα και το δυναμικό του ατόμου, πληροφορίες οι οποίες δεν είναι δυνατόν να γίνουν γνωστές με τόση βεβαιότητα και καθαρότητα συμβολισμού με άλλα μέσα. Ο προσωπικός χάρτης μπορεί να μας δείξει μέχρι και ψυχολογικά θέματα και μοτίβα που έχουμε κληρονομήσει όχι μόνο από τους γονείς αλλά ακόμα και από παππούδες και μακρινότερους προγόνους! Και φυσικά, η γνώση αυτών των ζητημάτων, είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή τους.

Ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης είναι ο χάρτης των ψυχολογικών ‘διαδρομών’ του ανθρώπου, όπως ακριβώς ο χάρτης μιας πόλης μάς δείχνει με ακρίβεια τους δρόμους της. Έχοντας έναν τέτοιο χάρτη στα χέρια μας, παύουμε να αισθανόμαστε χαμένοι!


Related Posts with Thumbnails

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)