Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Δίας σε πτώση, Άρης και Κρόνος σε κυβέρνηση για το υπόλοιπο 2020

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε δύσκολη για εκείνον ζωδιακή θέση, τότε εκείνη τη περίοδο όσα κυβερνά ο πλανήτης αυτός θα είναι επίσης αδύναμα, ασθενικά. Ο Δίας στη θέση πτώσης του στον Αιγόκερω μέχρι το τέλος του 2020, αποδυναμώνει θέματα και ανθρώπους που τον αφορούν, όπως τον τουρισμό, τα ταξίδια, τους νομικούς, τους κληρικούς, τους δασκάλους και την εκπαίδευση, τους γκουρού, το εμπόριο, τις διεθνείς σχέσεις, τους εκατομμυριούχους.

Αντιθέτως, όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε ισχυρή θέση, ενισχύει ανάλογα όσα και όσους κυβερνά. Ο Άρης πανίσχυρος απ' τον Κριό μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, δίνει δύναμη και ανεβάζει τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς, τους αθλητές, τους πυροσβέστες, τους μηχανικούς, όσους χειρίζονται εργαλεία και όπλα, τους χειρουργούς, τους αρχηγούς και πρωτοπόρους, και γενικά το αντρικό φύλο.

Και μην ξεχνάμε τον επίσης πανίσχυρο Κρόνο στον Αιγόκερω, κι αυτός μέχρι το τέλος του 2020, οποίος ανεβάζει και δίνει τιμή, αν όχι διευκολύνει, άτομα εξουσίας και κυβερνήσεις, ηλικιωμένους, αρχιτέκτονες και οικοδόμους, οικονομολόγους, δικαστές και μοναχούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)