Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Δίας στον Καρκίνο – Εποχή γονιμότητας και συναισθηματικής πληρότητας

Στις 26 Ιουνίου έχουμε το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εισόδου του γενναιόδωρου Δία στον Καρκίνο για ένα χρόνο, μια διέλευση ιδιαίτερα ευεργετική, καθώς ο Δίας θεωρείται στην καλύτερή του θέση στο ζώδιο αυτό, σε θέση “έξαρσης”. Έτσι η ελπίδα, η συμπόνια, η συναισθηματική ζεστασιά και η αγάπη ξαναγυρνούν στις ζωές μας.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης του πλούτου, και για τον τελευταίο χρόνο που βρισκόταν στους Διδύμους, έφερε πλούτο ιδεών, πληροφορίας κι επαφών. Έτσι μέσα από αυτά τα στοιχεία βρήκαμε λύσεις, μάθαμε πολλά και διευρύναμε τις ζωές μας. Οι χειροτεχνίες (που είναι των Διδύμων), τα blogs, ο τομέας της ενημέρωσης αλλά και οι σύντομες, μικρές δουλειές, επέτρεψαν σε πολλούς να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, όμως τώρα μπορούμε να κάνουμε πιο μεγάλα πράγματα.

Ο πλούτος τώρα μεταφέρεται σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι, τα ακίνητα. Πολλοί μπορεί να επιστρέψουν στις ρίζες τους και να βρουν εκεί την ευτυχία. Άλλοι θα κάνουν σημαντικές αγορές ή πωλήσεις ακινήτων, και άλλοι πάλι θα ανακαινίσουν και θα φροντίσουν το σπίτι τους ή θα διευρύνουν την οικογένειά τους. Ακόμα κι αν είναι αναγκαστική μια πώληση ακινήτου, θα αποδειχθεί απελευθερωτική.

Η γονιμότητα επιστρέφει στη ζωή μας. Νιώθουμε να τρεφόμαστε και να τρέφουμε συναισθηματικά. Νιώθουμε προστασία, και το σημαντικότερο, επιστρέφει η πίστη στη ζωή! Ένα στοιχείο το οποίο απουσίασε εμφανώς με τη διέλευση του Δία απ' το πολύ διανοητικό ζώδιο των Διδύμων. Τώρα όμως, το ένστικτο, ακόμα και οι προφητικές τάσεις, επιστρέφουν, και ξεπερνούμε την αμφιβολία και τη διττότητα του νου. Όταν ο άνθρωπος νιώθει πολλά, γνωρίζει και πολλά, μάς λέει η διέλευση του Δία απ' τον Καρκίνο. Και η γνώση φυσικά είναι χαρά, πίστη, ελευθερία.

Ένας τομέας ακόμα που θα ευεργετηθεί, θα είναι αυτός της τροφής, καθώς ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της μητέρας-τροφού. Έτσι πολλοί θα κάνουν ανοίγματα σε επιχειρήσεις σχετικές με φαγητό κι εστίαση. Επίσης η γυναίκα θα αναδειχθεί ιδιαίτερα την χρονιά αυτή, αλλά και τα επαγγέλματα σχετικά μ' αυτήν. Η μητρότητα και τα σχετικά θέματα, θα πάρουν την δημοσιότητα που τους αξίζει.

Φυσικά απ' την διέλευση αυτή θα ευεργετηθούν ιδιαίτερα οι Καρκίνοι, οι οποίοι θα έχουν επιτυχίες, ευκαιρίες για ταξίδια, ανοίγματα, γνώσεις, εμπειρίες, σοφία. Επιτέλους μια ευτυχισμένη χρονιά! Αρκεί να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι επιπόλαιες κινήσεις. Επίσης θα ευεργετηθούν αρκετά οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, όπου η γονιμότητα και η χαρά επιστρέφουν στη ζωή τους.Δημοσιεύτηκε στο www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)