Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Κριός: Μια νέα αρχή – Η μάχη της πρωτοπορίας

Με την ευκαιρία της διέλευσης του Δία και του Ουρανού απ’ το Κριό, λέμε ότι έχουμε τη δυνατότητα για νέα αρχή στη ζωή μας σε κάποια επίπεδα. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν κάτι το ενθουσιώδες και θετικό εκ πρώτης όψεως, όμως κάθε φορά που βγαίνουμε από τη Κοσμική Μήτρα (Ιχθείς) αναλαμβάνουμε νέο πρωτογενές υλικό, πρωτογενή ‘σκοτεινή’ ενέργεια, η οποία θα είναι το υλικό με το οποίο θα δουλέψουμε για μια νέα ζωή. Αυτή η διαδικασία δεν είναι καθόλου ‘ευχάριστη’, είναι διαδικασία πολέμου και την κάνει ο Κριός. (Όπου έχουμε Κριό στο ωροσκόπιό μας θα συμβαίνει αυτό).

Για να το εξηγήσω καλύτερα: η διεύρυνση της συνειδητότητας που γίνεται στους Ιχθείς, ‘τεντώνει’ τον συνειδησιακό μας ορίζοντα μέχρι το σημείο που μπορεί να φτάσει. Αυτή η διεύρυνση, θα κάνει τη συνειδητότητά μας να φτάσει μέχρι το όριο στο οποίο μπορεί να φτάσει τη συγκεκριμένη στιγμή. Και σ’ αυτό το όριο συναντάμε την σκοτεινή ύλη, ένα μέρος απ’ το οποίο, αναλαμβάνουμε, για να μετουσιώσουμε, και μέσω αυτής της ανάληψης και μετουσίωσης να εξελιχτούμε. Αυτή τη σκυτάλη λοιπόν παίρνει ο Κριός, μετά από τη συνειδησιακή διεύρυνση των Ιχθύων.

Έτσι στο Κριό ξεκινάμε να δουλεύουμε με νέο πρωτογενές συνειδησιακό υλικό, το οποίο είναι και πρωτόγονο ακόμα, και γι’ αυτό το άτομο νιώθει ότι κάνει μεγάλη μάχη να το τιθασεύσει. Όταν έρχεται κάτι νέο στη ζωή μας και όταν είμαστε φορείς κάποιας νέας ενέργειας στο κόσμο, εκεί καλούμαστε να δώσουμε μάχες. Ποιος είπε ότι η πρωτοπορία είναι κάτι το ‘ευχάριστο’;! Είναι σα να προσπαθείς να τιθασεύσεις ένα άγριο άλογο – αναπόφευκτα θα δώσεις μάχη. Γι’ αυτό ο Κριός είναι και το ζώδιο των πολεμιστών. Κι εκεί που έχουμε τον Κριό στο ωροσκόπιό μας, δίνουμε μάχες γιατί είμαστε πρωτοπόροι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

Add me on facebook (παρακαλώ συστηθείτε)